Menu
Kosár

Vásárlási információk

Fizetési információk
Szállítási lehetőségek


Fizetési információk:

A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár , amely nem tartalmazza a szállítási költséget. Áraink magyar forintban értendők és webáruházas megrendelés esetén érvényesek!
Bruttó 50.000 Ft-os megrendeléstől 5% kedvezményt biztosítunk árainkból.

Tisztelt Vásárlóink!

A raktáron nem lévő termékek esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Természetesen a csomag feladás előtt árváltozás esetén egyeztetünk!
Árainkat igyekszünk gyakran frissíteni, de a folyamatosan változó beszerzési árak miatt ez nem minden esetben lehetséges.

A megrendelt árut NORMÁL esetben a készlet erejéig, 1-3 munkanapon belül útnak indítjuk. De a szabadságoktól és a beszerzéstől függően a postázás tovább is tarthat.
A karácsony előtti megnövekedett forgalom miatt a csomagok elkészítése sajnos jóval tovább tart! Ezért amennyiben lehetséges kérjük válasszák a személyes átvételt, mellyel akár több nappal korábban kaphatják meg a megrendelt termékeket. Szíves megértésüket köszönjük!Szállítási lehetőségek:

 • Postázás
  A szállítást a Magyar Posta végzi, így egyedi kívánságokat (kézbesítési idő, külön értesítés,...) nem áll módunkban teljesíteni!
  2.400 Ft

 • Bolti átvétel (Veresegyház)
  Cím: (2112) Veresegyház, Fő út 46.
  0 Ft

 • Bolti átvétel. Budapest
  Cím: (1149) Budapest, Kövér Lajos u. 21-23.
  0 Ft
Csak magyarországi címekre szállítunk!
Boltjainkban készpénzes és bankkártyás fizetésre van lehetőség.