Menu
Kosár

Vásárlási információk

Fizetési információk
Szállítási lehetőségek

Fizetési információk:

A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely nem tartalmazza a szállítási költséget. Áraink magyar forintban értendők és webáruházas megrendelés esetén érvényesek!
Bruttó 50.000 Ft-os megrendeléstől 5% kedvezményt biztosítunk árainkból.
Postázás esetén lehetőség van utánvétes vagy előreutalásos fizetésre.
Bolti átvételnél a készpénzes, bankkártyás vagy az előreutalásos fizetést választhatják.
Előreutalás esetén díjbekérőt küldünk. Amíg azt meg nem kapják, kérjük ne utaljanak. A díjbekérő kiegyenlítése után elkészítjük a számlát, hivatkozva a díjbekérrőre, egyúttal a díjbekérő törlődik a rendszerünkből. Kérjük, amennyiben szükségük van rá, a kiegyenlítés előtt mentsék le a díjbekérőt!


A raktáron nem lévő termékek esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Természetesen a csomag feladás előtt árváltozás esetén egyeztetünk!
Árainkat, raktárkészletünket igyekszünk gyakran frissíteni, de a folyamatosan változó beszerzési árak miatt ez nem minden esetben lehetséges.

Szállítási lehetőségek:

A megrendelt árut NORMÁL esetben a készlet erejéig, 1-3 munkanapon belül útnak indítjuk. De a szabadságoktól és a beszerzéstől függően a postázás tovább is tarthat.
A karácsony előtti időszakban (október közepétől karácsonyig), ill. a húsvét előtti pár hétben a megnövekedett forgalom miatt a csomagok elkészítése sajnos jóval tovább tart! Ezért amennyiben lehetséges kérjük válasszák a személyes átvételt, mellyel akár több nappal korábban kaphatják meg a megrendelt termékeket. Szíves megértésüket köszönjük!

Postázás
A szállítást a Magyar Posta végzi, így egyedi kívánságokat (kézbesítési idő, külön értesítés,...) nem áll módunkban teljesíteni! Csak magyarországi címekre szállítunk! A szállítási költséget a webáruházunk a megrendelt áru méretének (hány kartonba fér bele) és súlyánk függvényében számolja ki.

1 karton:
2Kg-ig: 2.100Ft
5Kg-ig: 2.300Ft
10Kg-ig: 2.550Ft
15Kg-ig: 3.500Ft

Utánvétes fizetés: +460Ft

Bolti átvétel (Budapest)
Cím: (1149) Budapest, Kövér Lajos u. 21-23.
0 Ft Bolti átvétel (Veresegyház)
Cím: (2112) Veresegyház, Köves utca 2/A
0 Ft