Vásárlási Információk

Fizetési információk:

A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely nem tartalmazza a szállítási költséget. Áraink magyar forintban értendők és webáruházas megrendelés esetén érvényesek!
Bruttó 50.000Ft-os megrendeléstől 5% kedvezményt biztosítunk árainkból.


Tisztelt Vásárlóink!

A raktáron nem lévő termékek esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Természetesen a csomag feladás előtt árváltozás esetén egyeztetünk!
Árainkat igyekszünk gyakran frissíteni, de a folyamatosan változó beszerzési árak miatt ez nem minden esetben lehetséges.

A megrendelt árut NORMÁL esetben a készlet erejéig, 1-3 munkanapon belül útnak indítjuk. De a szabadságoktól és a beszerzéstől függően a postázás tovább is tarthat.
A karácsony előtti megnövekedett forgalom miatt a csomagok elkészítése sajnos jóval tovább tart! Ezért amennyiben lehetséges kérjük válasszák a személyes átvételt, mellyel akár több nappal korábban kaphatják meg a megrendelt termékeket.

Szíves megértésüket köszönjük!


Szállítási lehetőségek:

 • Postázás
  Utánvéttel
  A szállítást a Magyar Posta végzi, így egyedi kívánságokat (kézbesítési idő, külön értesítés,...) nem áll módunkban teljesíteni.
  2.300 Ft

 • Bolti átvétel. Veresegyház 
  Boltunkban történő átvétel
  Cím: (2112) Veresegyház, Fő út 46.
  H-P: 8:00-17:00 / Szo: 8:00-13:00
  0 Ft

 • Bolti átvétel. Budapest
  Boltunkban történő átvétel
  Cím: (1149) Budapest, Kövér Lajos u. 21-23.
  H-Cs: 6:30-15:30 / P: 6:30-14:00
  0 Ft

Csak Magyarországra szállítunk!
Boltjainkban készpénzes és bankkártyás fizetésre is lehetőség van.

Garancia:
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére 151/2003 IX. 22 kormány rendelet a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A Husztipakk Kft. minden esetben az érvényes jogszabályok szerint jár el, attól csak a vevő javára térhet el.

A 100%-os megelégedettségre törekszünk, ezért kérjük vegye figyelembe a következőket:

 • Ha sérült terméket kap, kérjük lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén a kézhezkapástól számított 48 órán belül, hogy a termék cseréjét mihamarabb intézni tudjuk.
 • A szállításból adódó sérülésekért NEM vállalunk felelősséget, ezért ha láthatóan sérült csomagot kap, vetessen fel róla jegyzőkönyvet.
 • Az összes szállítási költség, beleértve a NEM sérült termékek visszajuttatását is a vevőt terheli.

Kellemes Vásárlást kívánunk Önnek!